Skal du med på kursus i GeoDanmark?

08.08.2024

Kursuskalenderen er klar med efterårets tilbud til dig og de øvrige medlemmer i GeoDanmark. Du finder blandt andet:

Det årlige 2-dages kursus med Alt om GeoDanmark. I år skal vi være i de smukke omgivelser på Klarskovgaard ved Korsør. Du får 2 dage pakket med alt, hvad du kan finde på at spørge om i forhold til GeoDanmark, GeoDK, GeoFA, integrationer til DAR, til Geokoderen og den gode måde at indrette sagsgangene på i din kommune. Plus de spørgsmål, du selv sender ind før kursusstarten.

Hele fire webinarer om åbning af alle GeoFA temaer. Ja du læste rigtigt, alle relevante GeoFA temaer åbnes hen over efteråret 2024. Vi gennemgår dem et efter et, og de kommunale ildsjæle bag arbejdet forklarer baggrund for temaet og valg af datamodel. Du har selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du ønsker. Hvis du har brug for at lære, hvordan du selv ajourfører GeoFA data, finder du også et heldagskursus om netop dét i kalenderen.

I kalenderen finder du også temamøder om, hvordan du udfører den kommunale kvalitetskontrol i GeoDanmark produktionen og et webinar om vandløbsskikkelsesdata. Hvis du har spørgsmål eller noget du savner i GeoDanmarks kursustilbud, så send en mail til Fællessekretariatet eller til Lennart Christoffersen på lech@kl.dk.